Ποιοί είμαστε

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ – ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΩΡΑ

H artbaze ιδρύθηκε το 1996 και δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών.  Πρόκειται για μια μικρή αλλά δυναμική επιχείρηση η οποία ειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στις γραφικές τέχνες, όσον αφορά το σχεδιασμό και εκτύπωση εταιρικού προφίλ, καρτών, φυλλαδίων, καταλόγων, εφημερίδων, βιβλίων και περιοδικών, αλλά και στους τομείς τεχνολογιών διαφήμισης όπως ψηφιοποίηση υλικών και ιστοσελίδων.

Πρόσφατα πρόσθεσε στις υπηρεσίες της, τις εκτυπώσεις πάνω σε επιλεγμένα προϊόντα, προσφέροντας στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία διαφημιστικών αλλά και προσωποποιημένων δώρων άριστης ποιότητας και ιδιαίτερα χαμηλού κόστους.

Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τις πρωτότυπες ιδέες με την ταχύτητα μελέτης και εκτέλεσης ενός project. Η υψηλή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την εμπειρία των στελεχών μας, είναι το μυστικό την επιτυχίας και εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα.

 

Από τον σχεδιασμό ως την εκτύπωση.

Όλα τα projects ξεκινάνε από το μηδέν, και οι προτάσεις που γίνονται σε εσάς είναι πάντοτε πρωτότυπες και σύμφωνες με την γραμμή και το ύφος της επιχείρησής σας ή του προσωπικού σας γούστου, καθώς και τις τάσεις την αγοράς ώστε να επιτύχουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η artbaze θα σας προτείνει την καταλληλότερη και πιο συμφέρουσα λύση και θα αναλάβει τις εκτυπώσεις σας έχοντας πάντα την ευθύνη του υψηλού επιπέδου αποτελέσματος και του σύντομου χρόνου παράδοσης.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στην διαδρομή που μαζί θα χαράξουμε με αφετηρία και τέλος την ανάδειξη της εταιρείας σας και των προϊόντων της, αλλά και την ικανοποίησή σας για καλαίσθητα και πρωτότυπα δώρα.

Share This